Klaar voor de Summer of Love?

Leestijd: 2 minuten

Geniet deze Summer of Love extra van de bloemetjes en de bijtjes!

We gaan een onvergetelijke zomer vol liefde,vrijheid en blijheid tegemoet! Met een beetje mazzel kunnen we snel weer reizen, feesten, ontmoeten én met Jan en alleman genieten van de ‘bloemetjes en de bijtjes’. Geniet met volle teugen van deze historische ‘summer of love’, maar gun de échte bloemetjes en bijtjes ook een verzetje. Biodiversiteit houdt ons leven leuk en de aarde gezond. Stop deze zomer dus ook wat zaadjes in de grond.

Wist je dat…

…overbevolking één van de grootste bedreigingen vormt voor de biodiversiteit? We zijn simpelweg met teveel mensen en daardoor raakt de natuur uit balans. Je kunt de biodiversiteit dus helpen door zaad in de grond te stoppen, maar ook door veilige seks te hebben. Zie het maar als een goede daad 😉

De biodiversiteit in Nederland holt snel achteruit. Raakt dat jou?

Ja… Het gaat namelijk niet over het verliezen van dat ene bloemetje of een insect meer of minder. Het is de unieke wisselwerking tussen alles wat in onze directe omgeving groeit, bloeit,kruipt, vliegt, zwemt en bevrucht. Alle dingen die ons leven leuk maken worden mogelijk gemaakt door die biodiverse keten: Terrasje pakken, sporten, uitgaan etc. Biodiversiteit raakt ons allemaal.